yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen evinsizaltılmasına olanak tanır, bina güvenliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve yaygınliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Tehlikeli sınıftaki sorunyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nöbetçi ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere coşkunluke dayanıklıdır.

kaynağı değsoruntir]

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde Yangın Merdiveni Kapısı namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz Yangın Kapısı bir yangın bapsına nazaran çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page